آموزش ریاضی هفتم فصل 8

با مطلب درجه یک و کامل آموزش ریاضی هفتم فصل 8 خدمت شما هستیم. همان طور که احتمالا به صورت تجربی می‌دانید با خواندن مطالب وب سایت موسسه حرف آخر دیگر نیازی به مقالات دیگر سایت‌ها و جزوات مختلف نخواهید داشت. بنابراین برای آموزش ریاضی هفتم فصل 8 فقط کافیست چند دقیقه حواس خود را خوب جمع کنید و این مطلب را بخوانید.

فصلی که حتی در بیابان هم به دردتان می‌خورد!

فصلی که حتی در بیابان هم به دردتان می‌خورد!

تعجب کردید؟! آموزش ریاضی هفتم فصل 8 در مورد بردار و مختصات و جهت‌یابی است که اگر شما خوب یادش بگیرید، در بیابان بی انتهایی که در آن گم شده‌اید هم به دردتان می‌خورد و کمک می‌کند تا راه خانه را باز یابید. تعیین موقعیت و مکان یک شی مثل هواپیما و هدایت آن در فضا یا یک کشتی در دریا با داشتن مختصات آن در هر لحظه امکان پذیر است. مباحث آموزش ریاضی هفتم فصل 8 عبارتند از: پاره‌خط جهت‌دار، بردارهای مساوی و قرینه، مختصات و بردار انتقال.

پاره‌خط جهت‌دار در آموزش ریاضی هفتم فصل 8

پاره‌خط جهت‌دار در آموزش ریاضی هفتم فصل 8

اسم دیگر پاره‌خط جهت‌دار، بردار است که به پاره‌خطی که یک ابتدا و یک انتها و یک جهت داشته باشد، گفته می‌شود. بردار را روی دستگاه مختصات که در ادامه به آن می‌رسیم، نمایش می‌دهند. یکی از استفاده‌های بردار و دستگاه مختصات در نمایشگر رادار است که اطلاعات جامعی در مورد محل یک جسم به ما می‌دهد.

بهترین و کامل‌ترین فیلم‌های آموزشی علوم هفتم فصل 3 در وبسایت حرف آخر بخوانید و به این فصل مهم مسلط شوید.

بردارهای مساوی و قرینه از آموزش ریاضی هفتم فصل 8

بردارهای مساوی و قرینه از آموزش ریاضی هفتم فصل 8

اگر دو بردار داشته باشیم که از لحاظ اندازه، راستا و جهت باهم برابر باشند، آن دو بردار را دو بردار مساوی ‌می‌خوانیم. اما اگر همان بردارها با اندازه و راستای یکسان، جهت مخالف هم بگیرند، بردار قرینه یکدیگر می‌شوند. به همین دلیل است که حاصل جمع بردار و قرینه‌اش، صفر است. برای رسم قرینه یک بردار می‌تواند نقطه ابتدای آن را به عنوان مرکز تقارن در نظر بگیرید و نسبت به آن نقطه، قرینه‌اش کنید.

ریاضی درس بسار مهمی است و اگر آن را خوب یاد نگیرید در سال های بعد مشکلات بسیار زیادی خواهید داشت و لطمه زیادی به درستان خواهد خورد. پس برای موفقیت در آزمون تیزهوشان و کنکور باید از الان برنامه ریزی کنید و از محصولات باکیفیت استفاده کنید. حرف آخر محصولات خوبی برای تمام پایه ها دارد که توسط اساتید برجسته ای تدریس شده اند. برای دریافت 20% از محتوای درسی تدریس شده توسط اساتید برجسته پایه خود به صورت رایگان، فقط کافیست فرم زیر را پر کنید تا ما ساعت‌ها فیلم آموزشی را برایتان ارسال کنیم.

قمری-4-ماهه

مشاوره رایگان تحصیلی با مشاور ارشد موسسه حرف آخر

تعیین سطح علمی + انتخاب بهترین منابع متناسب با سطح شما

مختصات و آموزش ریاضی هفتم فصل 8

مختصات و آموزش ریاضی هفتم فصل 8

اگر دو محور اعداد را بر هم عمود کنیم به طوری که صفر هر دو روی هم بیفتد، دستگاه مختصات ایجاد می‌شود. که این محورها، در جهت پادساعتگرد (خلاف جهت عقربه‌های ساعت) دستگاه مختصات را به 4 قسمت مساوی تقسیم می‌کنند. محور عمودی را محور yها و محور افقی را محور xها می‌نامیم. و به محل تلاقی دو محور مبدا محتصات می‌گوییم و با o نشانش می‌دهیم. برای نشان دادن مختصات یک نقطه، اول باید مولفه x (طول مختصاتی) و سپس y (عرض مختصاتی) آن را بنویسیم. نقاطی که روی محور x قرار داشته باشند، yشان صفر است و اگر نقطه‌ای روی محور yها باشد، xش صفر می‌شود.

برای این که بتوانید یک سرنوشت خوبی برای خود رقم بزنید باید هوشمندانه قدم بردارید و از کمک یک مشاور دلسوز بهره بگیرید. مشاور شما، استعدادهایتان را شناسایی می‌کند و مسیر درست را به شما نشان می‌دهد تا به آینده‌ای که برای خود می‌خواهید برسید. به همین دلیل بهتر است همین حالا فرم زیر را پر کنید تا از جلسات مشاوره رایگان با مشاوران متخصص ما استفاده کنید.

%20 محصولات متوسطه اول به صورت رایگان

فرم-متوسطه-اول

اما داشتن مشاور به تنهایی راهگشا نیست و شما باید از محصولات باکیفیت نیز استفاده کنید تا آموزش خوبی داشته باشید که توسط اساتید درجه یک و باسواد ارائه شده‌اند. به همین منظور به پکیج‌های حرف آخر هفتم نگاهی کنید. هم چنین می‌توانید برای اطلاع از لیست قیمت محصولات حرف آخر نیز بر روی آن کلیک نمایید.

بردار انتقال

بردار انتقال

اگر مختصات ابتدا و انتها و طول یک بردار را داشته باشیم می‌توانیم با استفاده از رابطه ابتدا بردار + طول بردار = انتها بردار یک جمع متناظر با بردار بنویسیم. اگر این رابطه را جا‌به‌جا کنیم، می‌توانیم هر کدام از آن‌ها که مجهول است را پیدا کنیم. وقتی هم که مولفه‌های اولشان با هم و مولفه‌های دومشان هم باهم برابر باشند، دو بردار را مساوی می‌خوانیم. در جمع و تفریق مختصاتی، طول‌ها با یکدیگر و عرض‌ها هم باهم جمع و تفریق می‌شوند.

ما برای به دست آوردن جواب سوال چگونه در کمتر از نیم ساعت آموزش ریاضی هفتم فصل ششم را فراگیریم؟! تلاش بسیاری کرده ایم تا کار شما را فقط محدود به یک کلیک کنیم.

اگر بردار را نسبت به محور طول‌ها قرینه کنیم، فقط عرض قرینه می‌شود. و اگر نسبت به به محور عرض‌ها قرینه کنیم، طولش قرینه می‌شود. اما در قرینه هر بردار نسبت به مبدا مختصات، هر دو مولفه طول و عرض قرینه می‌شوند.

آموزش ریاضی هفتم فصل 8

آموزش ریاضی هفتم فصل 8 هم پایان یافت و ما با اتمام آموزش ریاضی هفتم فقط یک فصل فاصله داریم. برای این که بتوانید این درس مهم که پیشنیاز دروس پایه‌های بالاتر است را به خوبی یاد بگیرید به استادی مثل مهندس مهران قاسمی نیازمندید تا یک روش تدریس درجه یک به شما ارائه دهد و ریاضی پایه هفتم را به نقطه قوت شما تبدیل کند. پس بهتر است محصول ریاضی هفتم حرف آخر را از دست ندهید.

برای اطلاع از محصولات جدید و خرید آن‌ها به فروشگاه حرف آخر بروید. و در آخر از شما می‌خواهیم که انتقادات و پیشنهادات خود را در قسمت نظرات در مورد آموزش ریاضی هفتم فصل 8 برای ما بنویسید.

4.2/5 - (10 امتیاز)
guest
10 نظر
بازخورد
مشاهده همه نظرات
پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن
تخفیف-حرف-آخر

همین الان شماره تماستو وارد کن!