گرامرهای زبان انگلیسی همیشه یکی از دشوارترین بخش ها برای دانش آموزان بوده است و درصد زیادی از نمرات دانش آموزان به دلیل مسلط نیودن به بخش گرامر زبان از دست می رود. در این مطلب با آموزش گرامر درس اول زبان دوازدهم در خدمت شما دانش آموزان هستم. کافی است 5 دقیقه با من همراه باشید تا گرامر این درس را به شکل ساده یاد بگیرید و بتوانید به راحتی از آن استفاده کنید.
برای مشاهده ترجمه ریدینگ درس 1 نیز می توانید به ریدینگ درس اول زبان دوازدهم مراجعه کنید.
فهرست مطالب
گرامر درس ۱ زبان دوازدهم عبارات موصولی
بخش اول گرامر درس 1 زبان دوازدهم در مورد عبارات موصولی است. از یک عبارت موصولی که با ضمایر موصولی ساخته می شود برای پیوند دو جمله در زبان انگلیسی استفاده می شود تا اطلاعات بیشتری را به جمله اول اضافه کنیم. برای مثال در زبان فارسی دو جمله زیر را با استفاده از ضمایر موصولی به هم مرتبط می کنیم:
پدر علی را دیدم
پدر علی معلم است
پدر علی که معلم است دیدم
در زبان انگلیسی نیز برای ارتباط دادن جمله هایی مانند بالا از ضمایر موصولی استفاده می شود. ضمایر موصولی را در شکل زیر مشاهده می کنید. هر کدام از این ضمایر کاربرد ویژه ای دارند که در ادامه آن ها را بررسی می کنیم.
ضمایر موصولی فاعلی : who – which – that
ضمایر موصولی مفعولی: who/whom –which – that
برای توصیف فاعل جمله از کلمه Who استفاده می کنیم. مانند جمله زیر:
برای توصیف مفعول جمله از کلمه Whom/who استفاده می کنیم. مانند مثال زیر:
نکته: از who برای توصیف فاعل و مفعول انسانی و از Whom برای مفعول انسان استفاده می کنیم.
برای توصیف و توضیح بیشتر در مورد موجودات غیر انسان، هم در حالت فاعلی و هم در حالت مفعولی، از کلمه which استفاده می کنیم.
در شکل بالا، در جمله اول گربه در حالت فاعل توصیف شده است و در جمله دوم برای توصیف مفعول (کلید) از کلمه which استفاده شده است.
نکته: می توان به جای ضمایر موضولی گفته شده در بالا، در همه جالت ها از کلمه that استفاده کرد.
پکیج آموزشی رایگان حرف آخر
قبل از این که به ادامه آموزش گرامر درس اول زبان دوازدهم بپردازیم، برای شما دانش آموزان عزیز یک هدیه از طرف موسسه حرف آخر دارم.
حرف آخر 20 درصد از آموزش های خود را به رایگان به شما دانش آموزان عزیز هدیه می دهد. با تهیه این پکیح رایگان، هم با تعداد زیادی از سوالات کنکور آشنا می شوید و می توانید به درصد خوبی از سوالا کنکور پاسخ درست دهید و هم با آموزش های فوق العاده حرف آخر آشنا می شوید. همین الان فرم زیر را پر کنید تا حذاب ترین آموزش های دوازدهم را به رایگان از حرف آخر هدیه بگیرید.
گرامر درس ۱ زبان دوازدهم جملات شرطی
گرامر درس اول زبان دوازدهم در مورد جملات شرطی نوع دوم است. استفاده از جملات شرطی در هر زبانی بسیار رایج است. به عنوان مثال در زبان فارسی نیز بسیاری از اوقات ما دو جمله را به هم مشروط می کنیم. به عنوان مثال با گفتن این که اگر … اتفاق می افتاد، الان…، اگر من به جای تو بودم …. می کردم، کاش من … داشتم تا … .
این جملات و جملات مشابه آن ها عباراتی هستند که ما در زندگی روزمره نیز از آن ها استفاده زیادی می کنیم و حال می خواهیم نحوه بیان آن ها را در زبان انگلیسی بررسی کنیم. جملاتی که در بالا به آن ها اشاره شد، در زبان انگلیسی به جملات شرطی نوع 2 معروف هستند. ساختار این جملات به شکل است که در ابتدا یک جمله با استفاده از if در زمان گذشته ساده بیان می شود، سپس جمله دوم با استفاده از would/wouldn’t و به صورت خیالی و فرضی بیان می شود. این ساختار را در شکل زیر مشاهده می کنید.
…+ If + simple past + would/would not
قسمت اول ساختار بالا را (جمله دارای if) جمله شرط و قسمت دوم را جواب شرط می نامند. در ادامه بررسی گرامر درس اول زبان دوازدهم با چند مثال از جملات شرطی نوع دوم بحث را ادامه می دهیم.
If your sister were here, she would know what to do
اگر برادر تو اینجا بود، می دانست چه کار کند
If I had enough time, I would watch TV
اگر وقت کافی داشتم، می توانستم تلویزیون تماشا کنم
همانطور که در مثال های بالا مشاهده می کنید، فعل قسمت اول جمله به صورت گذشته ساده بیان می شود.
نکته: فعل بعد از would به صورت ساده بیان می شود (مانند know و watch در حملات بالا).
منفی کردن جمله شرطی نوع دوم
جملات شرطی نوع دوم را می توان به دو شکل منفی کرد:
- با استفاده از wouldn’t به جای would
- با منفی کردن فعل جمله دوم (جواب شرط)
مثال های زیر نمونه هایی از بیان جملات شرطی نوع دوم به شکل منفی است.
I wouldn’t do that job if they didn’t pay me a really good salary
اگر آن ها واقعا یک حقوق خوب به من نمی دادند، من آن کار را انجام نمی دادم.
If I taught this class, I wouldn’t give tests
اگر من به این کلاس درس می دادم، امتحان نمی گرفتم
توضیح گرامر درس اول زبان دوازدهم جملات شرطی
با شکل کلی گرامر درس اول زبان دوازدهم آشنا شدیم. حال در این بخش به توضیح بیشتر این گرامر می پردازیم.
نکته: می توان در جملات شرطی نوع 2 به جای would از کلمه could استفاده کرد. به عنوان مثال در جمله زیر این کار انجام شده است:
If I had enough money, I could buy a car
اگر من پول کافی داشتم، می توانستم یک ماشین بخرم
نکته: یکی از جملات پر کاربرد که با این ساختار به کار می رود، استفاده از «if I were you» است. معمولا برای نصیحت یا ارائه پیشنهاد از این عبارت استفاده می شود و به شکل زیر به کار می رود:
…If I were You,I’d
در زبان فارسی از این عبارت به شکل «اگر من جای تو بودم … » استفاده می کنیم. نمونه ای از این نوع استفاده از جملات شرطی نوع 2 را در زیر مشاهده می کنید:
.If I were you, I’d buy a new compute
اگر من جای تو بودم، یک کامپیوتر جدید می خریدم
نکته: می توان جای دو عبارت شرط و جواب شرط را در این ساختار عوض کرد. به این صورت که در ابتدا جمله جواب شرط را آورد و سپس عبارت شرطی را. دقت کنید که در این صورت از کاما استفاده نمی کنیم.
I would buy a house if I were You
اگر من به جای تو بودم یک خانه می خریدم
مشاوره ریگان آموزشی
در انتها یک هدیه دیگر از طرف مشاورین ارشد حرف آخر داریم. فرم زیر را همین الان پر کنید تا مشاورین ارشد حرف آخر با شما تماس بگیرند و یک جلسه مشاوره رایگان آموزشی در اختیار شما قرار دهند. در این مشاوره می توانید سوالات خود را در مورد روش های برنامه ریزی و درست درس خواندن با مشاورین حرف آر مطرح نمایید. تمام آنچه که برای موفقیت به آن نیاز دارید، در این جلسه رایگان به شما گفته خواهد شد.
سوالات متداول گرامر درس اول زبان دوازدهم
ضمایر موصولی فاعلی کدام ها هستند؟
از who و which به عنوان ضمیر موصولی فاعلی استفاده می شود. از that نیز می توان به جای آنها استفاده کرد.
برای جملات شرطی نوع دوم یک مثال بیاورید.
If I had enough money, I could buy a car
جملات شرطی نوع دوم به چه شکی منفی می شوند؟
با استفاده از wouldn’t به جای would
با منفی کردن فعل جمله دوم (جواب شرط)
درضمن اگر شما هم کسب و کار مرتبط با زمینه آموزش و کنکور دارید، سایت بخون یک مرجع مناسب برای پذیرش تبلیغات شماست؛ برای اطلاع کامل از طرحهای موجود کافیست روی لینک سفارش تبلیغات کنکور کلیک کنید.